Menu Sluiten

Ons team

Sylvia Vogelaar

Zaakvoerster Passion Works Better!  én bezieler van de Passionista’s

De ‘leading lady’ en inspirator van ons bedrijf! Haar passie en kunde in combinatie met elke dag het beste van zichzelf te geven en mee voorop te gaan in ‘the war for talent’, zorgt voor bewondering bij klanten, uitzendkrachten en zeker ook bij ons!

John Jeuris

 Vennoot Passion Works Better!                 Financieel & Administratief Manager

Zijn grote expertise en passie voor cijfers en processen maken van hem de geknipte persoon om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige balans in ons bedrijf!

Passion Works Better Alexander

Alexander Govaers

HR-consulent
Passionisto van kantoor Diepenbeek

Zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht om voor zijn klanten toch die geschikte kandida(a)t(e) te vinden, werkt aanstekelijk voor collega’s en hierdoor kan hij als enige Passionisto zijn ‘mannetje’ staan tussen al dat vrouwelijk geweld!

Elke Jordens

HR & Outplacement consulente
Passionista van kantoor Diepenbeek

Het vertrouwen dat zij uitstraalt gecombineerd met haar professionele aanpak, zorgt ervoor dat kandidaten het beste in zichzelf leren ontdekken!

Kirsty Luyck

HR- & Backoffice consulente
Passionista van kantoor Herk-de-Stad

Voor klanten, uitzendkrachten en collega’s is zij de rots in de branding! Iedereen kan steeds bij haar terecht voor een perfecte service i.v.m. contracten, verloning, sociale documenten, enz.

Elisia Pedaci

HR & Commercieel consulente
Passionista van kantoor Alken

Dankzij haar commercieel talent (en zuiders temperament) overtuigt zij moeiteloos bedrijven om voor de aanpak en troeven van Passion Works te kiezen!

Sarah Rosillon

HR-consulente
Passionista van kantoor Alken

Altijd positief ingesteld en goedlachs slaagt zij er in om in elke kandida(a)t(e) het talent te ontdekken dat met een klant matcht!

Claudia Snyders

Claudia Snyders

HR-consulente
Passionista van kantoor Herk-de-Stad en Diepenbeek

Met haar vriendelijke, respectvolle en aangename aanpak overtuigt zij moeiteloos uitzendkrachten om via Passion Works aan de slag te gaan!

Sarah Vandersteen

HR-consulente
Passionista van kantoor Herk-de-Stad

Met haar talent om telkens weer een goede kandida(a)t(e) te vinden en die dan ook nog eens te matchen met de juiste job, verbaast zij keer op keer haar collega’s en klanten!

Passion Works Better - Gwendolien

Gwendolien Put

HR-consulente
Passionista van kantoor Herk-de-Stad

Met haar glimlach, vriendelijkheid en opgewektheid geeft zij elke kandida(a)t(e) en klant een warm en respectvol ‘thuis’gevoel!

Lien Ulens - Passion Works Better Better

Lien Ulens

HR-consulente van kantoor Herk-de-Stad en Alken

Onze ‘junior Passionista’! Dankzij haar spontaniteit en drive gaat zij er vol voor om klant en kandidaat met elkaar te matchen!

nl_NLDutch
nl_NLDutch