Menu Sluiten

Het team van Passion Works Better! groeit!

Wil jij graag deel uitmaken van een groep toffe en enthousiaste collega’s die steeds voor elkaar klaarstaan? Wil jij graag mensen helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging die hen op het lijf geschreven is? Hieronder een korte beschrijving van de nieuwe collega’s waarnaar wij op zoek zijn!


Gepassioneerde collega om te werken als HR- & uitzendconsulent! (m/v/x)

  • ’s Ochtends begin je met het bekijken van jouw mailbox, je beantwoord mailtjes en neemt andere informatie door zoals nieuwe vacatures, etc.
  • Vervolgens ga je op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en vacature: je belt potentiële kandidaten op en nodigt hen uit voor een kennismakend gesprek op één van onze kantoren.
  • Je doet een uitgebreide screening bij kandidaten op onze kantoren en gaat samen met de kandidaat op zoek naar de perfecte jobmatch op basis van hun ervaring, voorkeuren, skills en kunnen.
  • Je hebt dagelijks contact met klanten en bedrijven om kandidaten voor te stellen en verder op te volgen.

Een gepassioneerde collega om te werken als outplacement coach, eventueel gecombineerd met consulentenwerk! (m/v/x)

  • Outplacement of ontslagbegeleiding slaat op begeleidende diensten om ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe betrekking of bij het opstarten van een activiteit als zelfstandige.
  • Je kan deeltijds werken als outplacement coach, of voltijds werken waarbij je deeltijds als outplacement coach werkt & deeltijds als HR-consulent(e), jouw takenpakket wordt dan aangevuld met taken uit de hier bovenstaande vacature.
  • Voor onze outplacementopdrachten dien je je ook regelmatig te verplaatsen naar Wilrijk, Herentals en Zaventem.

Een gepassioneerde jobstudent die onze teams één of meerdere dagen per week kan komen versterken! (m/v/x)

  • ’s Morgens neem je samen met jouw collega’s op kantoor de dagplanning door: jullie bespreken nieuwe vacatures, leggen focussen op bepaalde zaken, etc.
  • Vervolgens ga je meteen aan de slag: op zoek naar kandidaten die kunnen matchen met één of meerdere van onze vacatures. Je belt hen op, geeft informatie en nodigt hen uit voor een kennismakend gesprek op één van onze kantoren.
  • Indien nodig, ondersteun je jouw collega’s op kantoor bij het maken van kopies, inscannen van documenten, andere diverse administratieve taken, etc.

Klinkt één van deze boeiende en afwisselende vacatures jou op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wij geven je graag meer informatie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

nl_NLDutch