Menu Sluiten

Ik zoek een medewerker

Naar aanleiding van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt zet Passion Works! alle middelen in om gepassioneerde kandidaten te rekruteren die hun werk in jouw organisatie op betrokken wijze en met de juiste arbeidsattitude uitoefenen. 

Om dit te realiseren zetten we in op een sterke en laagdrempelige bereikbaarheid: ruime openingsuren, sterke online aanwezigheid (website, Instagram, e-mail, Facebook, LinkedIn, Twitter en andere tools), snelle reactiesnelheid bij contactname van potentiële  kandidaten (binnen 24u, ook in het weekend en op feestdagen) en korte opvolging.

Alle uitzendkrachten en klanten kunnen steeds 7/7 bij Passion Works! terecht.
Daarnaast is Passion Works! sterk in het creëren van samenwerkingsverbanden met externe organisaties, bv. andere bedrijven in de streek, VDAB en haar partners, OCMW’s, VFU (Vormingsfonds voor uitzendkrachten), opleidingscentra e.a.

Voordeel van deze aanpak is dat we niet enkel werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden via een uitgebreide waaier van rekruteringskanalen bereiken, waardoor we voor jouw organisatie uit een ‘ruimere visvijver’ kunnen selecteren.

Passie & Goesting voor een leuke bijverdienste in Beauty & Lifestyle !!!

“ Droom jij ook van die prachtreis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland, maar mis je het budget hiervoor”? “ Heb je ook die knappe nieuwe wagen in de showroom zien staan maar laat jouw huidige wedde het niet toe om hem te kopen”? “ Steekt die prachtige handtas van Louis Vuitton of Chanel jou de ogen uit maar houdt jouw rekeningsaldo jou tegen om hem te kopen”?
Wij hebben voor jou de perfecte oplossing! Wordt lifestyle consulent(e) en realiseer jouw (financiële) dromen! Bepaal zelf jouw werkuren, wees je eigen baas en maak gebruik van jouw eigen talenten 💪💪💪 Kom met ons praten over jouw dromen, met deze leuke opdracht kunnen wij jou helpen!
Contacteer ons

Vind de juiste medewerker met Passion Works Better!

Passion Works Better logo detail

'Staffhunting'

HR-oplossingen voor kmo's door een kmo

Passion Works Better logo detail

Goesting

als vereiste voor alle kandidaten

Passion Works Better logo detail

Match

met jouw bedrijfscultuur qua talent en attitude

nl_NLDutch
nl_NLDutch