Menu Sluiten

Ons team

Sylvia Vogelaar

Zaakvoerster Passion Works Better! én bezieler van de Passionista's

De ‘leading lady’ en inspirator van ons bedrijf! Haar passie en kunde in combinatie met elke dag het beste van zichzelf te geven en mee voorop te gaan in ‘the war for talent’, zorgt voor bewondering bij klanten, uitzendkrachten en zeker ook bij ons!

John Jeuris

Vennoot Passion Works Better!
Financieel en administratief manager

Zijn grote expertise en passie voor cijfers en processen maken van hem de geknipte persoon om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige balans in ons bedrijf!

Passion Works Better - Gwendolien

Gwendolien Put

HR- & Backoffice consulente

Haar klantvriendelijkheid en glimlach geeft een extra ‘touch’ aan haar perfecte service om klanten en uitzendkrachten te ontzorgen op vlak van contracten, verloning, sociale documenten, enz.

Britt (5.12 x 5.12 cm) (7 x 5.12 cm)

Britt Smolders

HR- & Backoffice consulente

Haar enthousiasme zorgt ervoor dat ze een aangename communicator is voor zowel kandidaten als klanten. Ze ontzorgt kandidaten en klanten op vlak van contracten, verloning, sociale documenten, enz.

Yolanda

Yolanda Kerkhofs

Office Manager
Passionista kantoor Beringen

Haar expertise en enthousiasme zorgen ervoor dat ze elke dag met een flinke portie energie de dag start! Voor een dame met pit en doorzettingsvermogen, moet je bij Yolanda zijn!

Lien

Lien Ulens

Junior Office manager
Passionista kantoor Diepenbeek

Altijd goedlachs en boordevol positieve energie smijt zij zich elke dag om klant en kandidaat met elkaar te matchen en nieuwe klanten te enthousiasmeren over onze visie en aanpak!

Kelly

Kelly De Schrijver

HR- & uitzendconsulente
Passionista kantoor Herk-de-Stad

Dankzij haar professionaliteit en haar open blik op onze maatschappij zoekt zij in elke kandidaat naar het beste en geeft zij iedereen een gevoel van respect en dienstbaarheid!

Claudia

Claudia Snyders

HR- & uitzendconsulente
Passionista kantoor Diepenbeek

Met haar vriendelijke, respectvolle en aangename aanpak overtuigt zij moeiteloos uitzendkrachten om via Passion Works aan de slag te gaan!

Romina Calemi

HR- & uitzendconsulente
Passionista kantoor Diepenbeek

Met haar Poolse roots ondersteunt ze Barbara in de zoektocht naar kandidaten. Haar rust en vriendelijkheid zorgen ervoor dat je je als kandidaat meteen op je gemak voelt bij haar.

Geert Berben

HR- & uitzendconsulent
Passiomister kantoor Herk-de-Stad

Tussen al deze goedlachse dames kan Geert gerust zijn mannetje staan! Dankzij zijn open communicatie kan hij makkelijk kandidaten overtuigen om samen met hem op zoek te gaan naar de perfecte jobmatch!

Nathalie Vanswijgenhoven

HR- & uitzendconsulente
Passionista kantoor Herk-de-Stad

Als stagiaire zorgt zij voor een perfecte ondersteuning van onze uitzendconsulenten en is ze enorm leergierig. Ze zorgde al voor verschillende perfecte matchen tussen klanten en kandidaten!

Véronique Megyeri

HR- & uitzendconsulente
Passionista kantoor Diepenbeek

Dankzij haar brede kennis over allerhande HR-thema’s en vaactures, kan zij  makkelijk op zoek gaan naar de passies van een kandidaat en deze zo linken aan de vacature van een klant. Haar brede glimlach laat je spontaan mee lachen!

Indra

Indra Raskin

HR- & uitzendconsulente
Passionista kantoor Beringen

Dankzij haar enthousiasme en spontaniteit slaagt zij er in om haar kandidaten het beste in zichzelf te leren ontdekken en samen met hen op zoek te gaan naar de geknipte job!

Barbara

Barbara Korasiak

HR- & uitzendconsulente
Passionista niche tuin- en landbouw

“Dzien dobry!” Dankzij haar ‘Poolse’ roots, haar gedrevenheid en spontaniteit, slaagt ze er in om voor klanten in tuin- en landbouw de juiste én gemotiveerde medewerkers te vinden!

nl_NLDutch
nl_NLDutch