Menu Sluiten

Onderneemster van het jaar 2024, Sylvia Vogelaar!

Sylvia Vogelaar, oprichter en zaakvoerder van hr-dienstenbedrijf Passion Works, werd donderdag uitgeroepen tot winnaar van de Unizo Livia Award 2024, een onderscheiding die de beste vrouwelijke ondernemer uit Limburg bekroont. Andere awards die in Beringen werden uitgereikt, waren er voor Laura Lannoo (Jong Geweld) en Els Stappers (Stralende Stuurvrouw).

“Met deze Unizo Livia Awards, kortweg De Livia’s, willen we een stimulans geven aan vrouwelijk ondernemerschap in Limburg”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg. “We bekronen tevens vrouwelijke ondernemers die andere vrouwen kunnen inspireren en motiveren.”

Voor de editie 2024 werden er 3 Livia’s uitgereikt. De hoofdprijs, die de titel oplevert van Onderneemster van het Jaar, ging naar Sylvia Vogelaar van Passion Works. “Ze laat zien hoe passie en professionalisme kunnen samengaan in de uitzendsector”, aldus de jury, voorgezeten door Hilde Peerlings.

Een tweede onderscheiding was die voor Jong Geweld, waarbij een vrouwelijke ondernemer werd verkozen die maximaal 3 jaar bezig is en jonger is dan 35. Het was Laura Lannoo van het bedrijf Laura’s Sweets & Treats die het haalde uit de selectie van 4 genomineerden.

De derde award ging naar Els Stappers van TM Technics. De titel van Stralende Stuurvrouw is een bekroning voor de uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten die haar medewerkers dagelijks ervaren.

nl_NLDutch